kristal-pyramides-3-6-9-inc

KRISTALLEN PIRAMIDES

Prachtige kristallen piramides ook wel Zingende Piramides genoemd.

Deze piramides zijn gemaakt van zuiver (99,99%) kristal. Door kwartskristallen tot 4000 graden te verhitten ontstaat het heldere kristal, dat veel sterker is dan gewoon glas. Het is wel een veel moeilijker proces, omdat het punt van smelten naar stollen veel abrupter plaatsvindt dan bij glas. Deze piramides zijn kwalitatief van een hoog niveau. De dikte van de ribben, de zuiverheid van het kristal, de verbindingen van de hoeken en de algemene afwerking zijn kenmerken van de hoge kwaliteitsstandaard.

Ze zijn gemaakt in de heilige proporties 3:6:9. Deze getallen vind je bijvoorbeeld ook terug bij de mystieke Solfeggio-frequenties. Ze zijn niet op een precieze frequentie afgesteld, want herbergen meerdere klanken. Zo klinken de onderste ribben anders dan de bovenste.

Door ze aan te slaan ontstaan verschillende heldere klanken, die samensmelten tot nieuwe klanken, waar de piramides hun bijnaam 'zingende piramides' aan te danken hebben. Je kunt ze bewegen in de ruimte of ophangen om ze op die wijze te bespelen. Van kristal en van piramides wordt gezegd dat zij een reinigende, zuiverende werking hebben (onder de piramides kun je ook je appeltje energetisch opladen). Zelfs als je ze niet bespeeld zijn het krachtige instrumenten.

De piramides worden intuïtief gebruikt en bespeeld. Wie ze eenmaal heeft horen zingen is er direct diep van onder de indruk. Prachtig bij klankconcerten, meditatie, groepslessen, maar ook bij individuele behandelingen.

Klankopname: klik hier

 

 

Set van drie piramides

Drie kristallen piramides van 3 - 6 - 9 inch