KRISTALLEN STEMVORKEN

Deze prachtige stemvorken zijn gemaakt van zuiver kwartskristal.

Nu verkrijgbaar in zeven tonen. De nieuwe kisten zijn van hout. 

Kristalheldere Klanken

Voel jij ook dat de ruimte om je heen steeds meer vervuild raakt met storende frequenties? Zou je iets eenvoudigs willen hebben om de ruimte en je lichaam te reinigen van en te beschermen tegen deze vervuilende frequenties, en het gelijktijdig willen opladen met schone, nieuwe energie? Dan zijn de prachtige kristallen stemvorken van Magna Mater vast iets voor jou. Ze zijn gemaakt van zuiver (99,99% silicium) kwartskristal om een zo puur mogelijke werking te realiseren. De stemvorken zijn veel groter dan metalen stemvorken: zo'n 40 tot meer dan 50 cm lang. De diameter is (vanaf 2018) 20 mm.

Er is een toon voor ieder chakra. De verschillende tonen resoneren met verschillende gebieden in je lichaam:

·         De F-toon is een stemvork om het hoofd helder te maken (kruinchakra).

        Dit is de hoogste toon, dus de kleinste stemvork.

·         De E-toon geeft inzicht en creatieve inspiratie (voorhoofdchakra)

·         De D-toon maakt de adem vrij en het keelgebied ontspannen (keelchakra)

·         De C-toon resoneert met het hart en geeft een diepe rust (hartchakra)

·         De B-toon zet je krachtig in je centrum en geeft moed (zonnevlecht)

·         De A-toon brengt je naar je (onderbuik)gevoel (buikchakra)

·         De G-toon correspondeert met het basischakra en heeft een diep grondende werking. Dit is de laagste toon, dus de langste stemvork.

Nu ook: de hoge G-toon. Deze komt nog boven de F en maakt de cirkel rond, zoals je ook twee keer Do hebt in Do-re-mi-fa-sol-la-ti-do.

Het gebruik van de kristallen stemvorken

·   In de ruimte: je slaat ze aan met het bijgeleverde mallet en loopt er mee door de ruimte. De meeste mensen voelen direct de werking ervan, en ervaren een 'opschonen' van de lucht. Voor deze toepassing worden vooral de F (reiniging) en C (rust brengen) gebruikt. Vaak zeggen mensen zoiets als 'het voelt opeens veel lichter'.

·         Om het lichaam: Je slaat de stemvork aan en beweegt deze rondom het lichaam. Vooral het lichaamsdeel dat correspondeert met de stemvork reageert daar prachtig op. De F om helderheid in het hoofd te geven, bij hoofdpijn en slaapproblemen; de C rondom het middenlichaam en het hartgebied om rust te brengen bij (emotionele) onrustsituaties; de G om iemand beter te gronden en steviger in zijn/haar schoenen te staan. Je kunt de stemvork ook op de betreffende chakra's zetten, of ze er simpelweg bij in de buurt houden.

·      Op het lichaam: Net zoals metalen stemvorken kun je deze stemvorken ook met het handvat op het lichaam plaatsen. Zoals op chakra's, acupuntuurpunten en pijnplaatsen. De stemvorken hebben een diepe, maar ook heel zachte energetische werking. 

 

Kristallen stemvorken zijn kwetsbare instrumenten. De stemvorken worden geleverd in een stevige houten kist die de stemvork goed beschermt, ook als je deze mee wilt nemen. De binnenkant wordt voor iedere stemvork met de hand op maat gemaakt. Het hanteren van de stemvorken moet met beleid gebeuren. Laten vallen en dergelijke overleven ze uiteraard niet. Wij geven daarom de garantie dat ze heel en wel bij je aankomen, maar wij kunnen helaas niet instaan voor breuk na die tijd.

!

Kristallen stemvork bestellen