Driesje Veldwijk-van Zuuk

  • Beschrijving
  • Meer
EPE (Gelderland): Driesje Veldwijk-van Zuuk

Voetreflextherapie en Fonoforese

Driesje is in principe een echte voetreflextherapeute, maar daarnaast neemt de fonoforese een steeds grotere plaats in binenn haar praktijk. U kunt kiezen voor alleen voetreflextherapie, alleen fonoforese of een combinatie van beiden. Driesje is aangesloten bij de BER (Bond Europese Reflexologen).

Driesje Veldwijk-van Zuuk

Voordat Driesje in aanraking kwam met de fonoforese werkte zij al lange tijd als voetreflextherapeute. Naast voetreflextherapie verdiepte zij zich in Shambhala-massage en hotstone-masage. Na de theoretische en praktijkgerichte gedeelten van de opleiding tot voetreflextherapeute is zij aangesloten bij de beroepsvereniging BER (Bond Europese Reflexologen). Zij kwam bij Magna Mater om te zien in hoeverre fonoforese een aanvulling zou kunnen betekenen voor haar voetreflexpraktijk. In eerste instantie is zij dan ook het werken met stemvorken gaan combineren met de voetreflexologie. Maar doordat zij zeer geraakt werd door het werken met de stemvorken is zij meerdere workshops en uiteindelijk ook de supervisiedagen gaan volgen bij Magna Mater. Hierdoor is ze de fonoforese in haar praktijk ook steeds meer als een op zichzelf staande therapie gaan toepassen. Nu kunt u in haar praktijk kiezen voor de behandeling die het beste bij u past, uiteraard in overleg met haar. De mogelijkheid bestaat om een behandeling met puur de fonoforese te ondergaan, juist alleen voetreflextherapie of een combinatie van beiden. We hebben Driesje leren kennen als een rustige en fijngevoelige persoonlijkheid, in wiens (therapeutische) nabijheid het altijd goed toeven is. Tussen 2008 en 2011 volgde Driesje bij ons de modules: Basis I / Basis II / Chakra’s / Voetreflex / Supervisiedagen.

 

Driesje over haar praktijk:

Ik vind het belangrijk om altijd de gehele mens te behandelen. Ik behandel vrijwel dagelijks één of meer cliënten met voetreflexologie, vaak in combinatie met fonoforese of hotstonemassage. Fonoforese neemt tegenwoordig een belangrijke plaats in binnen mijn praktijk. Door de werking van de trilling van de stemvorken, en wat het bijdraagt aan het welzijn van de cliënt ben ik zeer geboeid geraakt door fonoforese. Door de behandeling voelen de meeste cliënten dat het nog beter stroomt, en dat ze rustiger worden of gaan praten over hun emoties. De combinatie voetreflex-fonoforese vind ik zelf heel fijn om te geven, maar ook alleen de fonoforese krijgt steeds meer een plek in de praktijk, en ook met Shambhala is fonoforese goed te combineren.

 

Tarieven:

·        De duur van de behandeling is: intake: 1,5uur en vervolgbehandeling 1 uur.

·        Behandeling met alleen fonoforese: €35,00

·        Voetreflexologie met een korte fonoforesebehandeling: €50,00

·         Heeft u een aanvullende verzekering dan worden de behandelingen mogelijk (deels) vergoed.

 

Bereikbaarheid:

Praktijk voor Voetreflexologie

Driesje Veldwijk-van Zuuk

Website: www.driesje-voetreflexologie.nl

E-maiL: d.veldwijk1@gmail.com

Telefoon: 0578-620583