Horoscoopgegevens

Hier kun je persoonlijke gegevens aanvragen, aansluitend op het artikel over de Progressieve Zon, en het artikel over de progressieve Maan.

Bestel
Eindelijk mogelijk: Naast jouw progressieve Zon nu ook de vele transities van de Maan persoonlijk voor jou berekend.

Door dit te bestellen ontvang je (digitaal) jouw persoonlijke gegevens omtrent de voortgang van de Zon én de Maan door jouw horoscoop. De exacte data van de transities van het ene teken naar het andere, met een korte beschrijving van iedere transitie. Ook vertel ik welke stemvorken je in iedere periode het meest ondersteunen, en verwijs ik naar de teksten in het boek die steeds van toepassing zijn.

De Zon staat gedurende je leven in gemiddeld vier verschillende dierenriemtekens (dus drie transities). Zie het artikel over de Progressieve Zon.

De Maan maakt wel rond de 50 keer een transitie door in je leven (twaalf verschillende transities die zich herhalen), zie het artikel over Fonoforese en de Maangids. Bestel je jouw gegevens zonder het boek, kies dan voor digitaal verzenden in het bestelproces.

Jouw Progressieve Maan

Bestel

Door dit te bestellen ontvang je jouw persoonlijke gegevens omtrent de voortgang van de Maan door jouw horoscoop gedurende je hele leven. Dus zo'n 40 tot 50 exacte data van de transities van het ene teken naar het andere. Ook verwijs ik direct naar de teksten in het boek die van toepassing zijn, geef een korte beschrijving van iedere transitie en vertel welke stemvorken je op dat moment het meest ondersteunen. Omdat dit veel meer werk is dan de zon moet ik er wel wat meer voor vragen.

De Maan maakt wel rond de 50 keer een transitie door in je leven, zie het artikel over Fonoforese en de Maangids.

Bestel je jouw gegevens zonder het boek, kies dan voor digitaal verzenden in het bestelproces.

Jouw Progressieve Zon

Bestel
 

Door dit te bestellen ontvang je jouw persoonlijke gegevens omtrent de voortgang van de Zon door jouw horoscoop. De exacte data van de transities van het ene teken naar het andere, met een korte beschrijving van iedere transitie, en welke stemvork daar steeds bijhoort. Bestel je alleen jouw gegevens zonder het boek, kies dan voor digitaal verzenden in het bestelproces.


!