Apostelen

    Levertijd:in bestelling, in januari 2019 weer leverbaar.
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

12 mannelijke en 4 vrouwelijke apostelen.

De 'apostelen' als kapstok voor nieuwe energetische mogelijkheden. Uitgebreide set van stemvorken die op zielsniveau werken als hulpmiddel naar een nieuwe tijd.

Frequenties doorgekregen door Gerda Wilmink. Betekenis van de stemvorken gechanneld in samenwerking met Tijnie de Goede van Oude Nieuwland. De werking van deze stemvorken is heel duidelijk op zielsniveau, en past helemaal in deze turbulente tijd. Er zijn veel verbanden tussen deze stemvorken en de numerieken, maar ook naar andere mystieke frequenties. Het lijkt alsof de 'apostelen' slechts de kapstokken zijn waarop deze frequenties zijn opgehangen. Ze kunnen zorgen voor verheldering en opruiming op energetisch niveau.

Worden geleverd in een mooie grote houten kist met viltbekleding. Bij de set zit een klein boekje met de gechannelde informatie.

Voorbeeld van één van de beschrijvingen:

Apostel Simon Petrus freq. 236 Hz

Loskoppelen van het aardse en het kunnen zien in groter verband, levenslessen zien. Problemen kunnen plaatsen in zielsverband en het hierdoor los kunnen laten. Simon Petrus is de poortwachter. Hij vraagt nadrukkelijk: Heb je het begrepen? Je bent hoe dan ook welkom, maar heb je het begrepen? Ben je goed voorbereid op het volgende stukje van je pad?

 

 

!