CD Qigong Dancing

Nu slechts
    Levertijd:1-3 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Steve Schroyder en Alien Voices. Van € 19,80

De omgevingsgeluiden en stuwende beats van Steve Schroyder op de ritmes van Cousto en de boventonen en de keelzang door Alien Voices komen samen om een nieuwe, fascinerende muziek te vormen. Oerklanken treden als muzikale archetypen in contact met ons diepste zelf, en resoneren met onze eigen, diepgaande stemmingen en reiken tot ver achter de maskers van het dagelijks leven. Bekijk ook het filmpje op youtube.

"Qigong Dancing" von Steve Schroyder & AlienVoices

inclusief Amba uitgevoerd door Irina Mikhailova


De omgevingsgeluiden en stuwende beats van Steve Schroyder op de ritmes van Cousto en de boventonen en de keelzang door Alien Voices komen samen om een nieuwe, ongehoord fascinerende muziek te vormen. Oerklanken treden als muzikale archetypen in contact met ons diepste zelf, en resoneren met onze eigen, diepgaande stemmingen en reiken tot ver achter de maskers van het dagelijks leven. De nummers op het album Qigong Dancing zijn een uitnodiging om geborgenheid te ervaren met de ritmes van de aarde, om de pulserende levenskracht van de zon voelen, met Mars de strijd in te gaan, en de kracht van de maan te voelen.

Qigong Dansing is een synergie van westerse en oosterse denkwijzen en benaderingen van toon en muziek. De vier dieren op het album, de beer, de kraanvogel, de tijger en de slang spreken verschillende lagen van het menselijk handelen aan, en vinden in deze werken hun muziekale equivalent. Door de complexe soundscapes, etnische zang en stevige ritmes op deze cd is is het onmogelijk deze muziek in een hokje te stoppen. Wat telt is de reis. Geniet ervan!

 

Om de videoclip te bekijken die Fritz Dobretzberger bij het eerste nummer maakte klik je op de link naar youtube:  http://youtu.be/NnxEDcllf2U

 

Nummers op het album

Stemming / Tempo

Dier

bpm

Minuten

1. Sun 4 Seasons
2. Moon On Siberia
3.
Tiger Rising
4. Ju Me Snake
5.
Roots And Crown
6. Sun 4 Seasons (Chilling Bear)
7. Flight Of The Crane
8.
Tigers From Mars
9. Amba

Sonne
Mond, sid. / Venus
Erdentag / Mars
Jupiter / Merkur
Erdenjahr
Sonne
Venus
Mars / Erdentag
Erdenjahr / Jupiter

Beer

Kraanvogel
Tijger
Slang
Boom
Beer
Kraanvogel
Tijger
Slang

118
104
136
132
64
117
104
92
86

7:28
9:36
5:57
6:35
9:33
6:03
3:41
6:21
7:29

 

!