EXTRA BENODIGDHEDEN

Losse kisten, stokjes, blokjes en opzetstukken

Aanslagmaterialen

Bestel
 
Mallets en aanslagblokkenmallets

Op de foto zie je:

  • Extra grote mallet met grote vilten kop van 4,5cm. Juist bij hoge tonen (kleine vorkjes) heel geschikt.
  • Standaard mallet met rubber kop, doorsnede 3 cm, prima voor vrijwel alle stemvorken. 
  • Aanslagblok XL (roodbruin op de foto, maar is nu ook melkwit) 4cm hoog en 8cm doorsnee. Zwaar blok dat heel stabiel blijft liggen als je er op aanslaat. 
  • (aanslagblok (rood) 3cm hoog, 4,5cm doornsnee - niet meer verkrijgbaar
  • Aanslagblokje (melkwit). 2,5cm hoog/4,5cm doorsnee. Prima standaard aanslagblokje. Ook fijn om in de hand te houden.

Opzetstuk voor stemvorken

Bestel

Het opzetstuk voor stemvorken is heel eenvoudig, met een enkele draaibeweging, onder een stemvork te schroeven. Hierdoor krijgt de stemvork een grotere en gladdere onderkant, waardoor er makkelijker mee over de huid bewogen kan worden. Erg comfortabel. De doorsnee van het platte vlak is anderhalve centimeter. Omdat je het opzetstuk makkelijk kunt verwisselen heb je er in principe niet meer dan twee nodig. Past op al onze stemvorken behalve de light met het handvat, daar is te weinig ruimte onder het handvat.

Katoenen zakjes

Bestel
Mooi, handig, duuurzaam

Stevig zakje van ongebleekte katoen.

Een waardige verpakking voor je losse stemvorken.

Als je een losse stemvork besteld kun je ook altijd de optie 'in katoenen zakje' aanklikken. Dan wordt het zakje voorzien van een labeltje met naam en frequentie.

 

Stemvorketuis

Bestel
De etuis zoals te zien bij de sets met grote stemvorken zijn ook los verkrijgbaar. Ze kunnen ook gebruikt worden voor de stemvorken van andere formaten. De etuis zijn er in twee formaten: 8-vaks en 13-vaks. Alleen nog in zwart kunstleer.
Bestel
Unieke kaart, niet alleen voor voetreflextherapeuten

Vanuit de workshops fonoforese en voetreflexologie kwam een duidelijke wens naar voren, om een overzichtelijke, praktische, liefst afwasbare overzichtskaart in kleur te hebben. Het was een hele uitdaging, maar het resultaat mag er zijn. Ik hoop dat het voor veel (voetreflex)therapeuten nieuwe deuren mag openen, of op z'n minst een ondersteuning zal zijn tijdens de behandelingen.

In de praktijk blijkt het ook heel nuttig voor anderen, vooral omdat er een overzicht gegeven wordt van welke (kosmische) stemvork bij welk lichaamsdeel hoort.

Zakje 'fluweel' tweevaks

Bestel

Handig zakje voor twee stemvorken. Model kan iets afwijken van de foto.

 

Houten kistje

Bestel

Houten kistje voor:

7 Medium stemvorken of

10 Light stemvorken

Mooi houten kistje. De binnenkant is met vilt bekleed. Kan in overleg ook met de juiste kaarten er in (bijvoorbeeld chakraset). Dit kun je doorgeven verderop in het bestelproces, of via een los mailtje.

Houten kist

Bestel

Mooie houten opbergkist voor 15 Mediumstemvorken of 21 Lightstemvorken. Met gravering op de voorzijde en voorzien van vilten bekleding.

!