Fonoforese voetreflexkaart

    Levertijd:1-3 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Unieke kaart, niet alleen voor voetreflextherapeuten

Vanuit de workshops fonoforese en voetreflexologie kwam een duidelijke wens naar voren, om een overzichtelijke, praktische, liefst afwasbare overzichtskaart in kleur te hebben. Het was een hele uitdaging, maar het resultaat mag er zijn. Ik hoop dat het voor veel (voetreflex)therapeuten nieuwe deuren mag openen, of op z'n minst een ondersteuning zal zijn tijdens de behandelingen.

In de praktijk blijkt het ook heel nuttig voor anderen, vooral omdat er een overzicht gegeven wordt van welke (kosmische) stemvork bij welk lichaamsdeel hoort.

Dit is een unieke kaart waar fonoforese en voetreflexologie zijn geïntegreerd tot een zinvol, praktisch toepasbaar geheel. Ideaal voor fonoforese/voetreflextherapeuten, maar in de praktijk blijken ook anderen er veel plezier van te hebben, omdat alle organen gekoppeld zijn aan stemvorken. De stemvorken die voor deze kaart gebruikt worden zijn de chakra- en planetenstemvorken uit de kosmische of planetaire reeks (=Cousto). Op deze kaart staan alle voetreflexgebieden, met daarbij de bijbehorende stemvork, zowel in symbolen als in kleur. De kleuren komen overeen met de gekleurde bandjes van onze stemvorken. Handig dus! Op de voorkant de algemene indeling in zones van de voet, op de achterkant de beschrijving van de gebruikte stemvorken, en op de binnenkant de voetreflexgebieden (boven, onder en zijkant van beide voeten). In mooie, stevige, glanzende, afwasbare uitvoering. Formaat: A3 gevouwen tot A4.

Alle stemvorken die bij deze kaart gebruikt worden zitten in de complete set 'chakra's en planeten'.

!