Kosmische stemvorksets

De kosmische of planetaire stemvorken zijn gebaseerd op de bewegingen van zon, maan en planeten.

Bestel
Direct van start voor weinig geld!
Bestel
 

Een mooie set in vijf uitvoeringen. Deze set komt  ook uitgebreid aan bod in het boekje Fonoforese & Chakra's.  Het is de meest gebruikte set binnen de fonoforese.

Er is speciaal n.a.v. het boek ook een 'uitgebreide chakraset'. Dat is deze chakraset, maar uitgebreid met Mars, Jupiter en Saturnus. Alleen in Light en Light+ (10 stuks passen in gelijk kistje, nog geen afbeelding).

Kosmische Chakraset

Light


Kosmische Chakraset

Light+


Kosmische chakraset

Medium


Kosmische Chakraset

Large

Kosmische Chakraset

Large+

Bestel

Vult de Chakraset aan tot een set met de belangrijkste kosmische stemvorken. Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus en Pluto inclusief Meester of Cheiron naar keuze.

De stemvorken Mars, Jupiter en Saturnus worden ook in het boekje Fonoforese & Chakra's gebruikt.

Bestel

De complete serie met alle meest gebruikte stemvorken in één overzichtelijke set. In vijf uitvoeringen. 

Bestel

Alle zeven manen in een eigen kistje

Zie voor uitgebreide informatie het artikel over de zeven manen bij artikelen.

Bestel
Sluit naadloos aan bij het boek 'De Maangids', in combinatie met jouw progressieve Zon en Maan.

Set met de tien planetaire stemvorken waarmee je alle combinaties kunt maken voor bij de 144 karaktertypen in het boek 'De Maangids'. Bevat de Zon en de Maan en de planeten Mercurius, Venus, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus en Pluto. In Light of Light+. Zie de artikelen over je Progressieve Zon en 'Fonoforese en de Maangids' over je Progressieve Maan.

Bestel

De ideale set voor astrologen. Bevat de stemvorken van de zon, maan, planeten, aarde, Cheiron, maansknoop en zwarte maan. 14 stemvorken in het Light-formaat.


Bestel
De 25 meest gebruikte planetaire stemvorken in groot formaat. Alle Chakra's, Planeten, Manen, Geomagneet, Waterstof, Meester en dubbele OM-stemvork en de 133 Hz binaural beat.
!