Chakrasets en uitgebreide Chakrasets

    Levertijd:1-3 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

 

Een mooie set in vijf uitvoeringen. Deze set komt  ook uitgebreid aan bod in het boekje Fonoforese & Chakra's.  Het is de meest gebruikte set binnen de fonoforese.

Er is speciaal n.a.v. het boek ook een 'uitgebreide chakraset'. Dat is deze chakraset, maar uitgebreid met Mars, Jupiter en Saturnus. Alleen in Light en Light+ (10 stuks passen in gelijk kistje, nog geen afbeelding).

Kosmische Chakraset

Light


Kosmische Chakraset

Light+


Kosmische chakraset

Medium


Kosmische Chakraset

Large

Kosmische Chakraset

Large+

De kosmische of planetaire chakraset volgens Hans Cousto

De eerste zeven kosmische of planetaire frequenties vormen samen de chakraset. Deze zijn zeker niet alleen toepasbaar voor de behandeling van chakra's, maar het geeft veel houvast, vooral voor de beginnende gebruiker. De chakraset is verkrijgbaar in light, light+ en medium in een houten kistje, en in large of large+ in een kunstleren etui.

De stemvorken Light, Light+ en Medium worden geleverd in een mooi blank houten kistje met logo op de voorzijde ingegraveerd. In het deksel een overzicht van de chakra's en bijbehorende frequenties en tonen. Bij de slanke light stemvorken is ruimte voor twee extra stemvorken in apart vak. De grote Large stemvorken worden geleverd in een stevig kunstleren etui. In het etui is plaats voor een extra stemvork. De planetaire  chakrastemvorken zijn de meest gebruikte stemvorken.


 

 

!