Stemvork Large

    Levertijd:1-3 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
De grote 'large' stemvorken zijn bijna twee keer zo zwaar als de light en medium stemvorken. Deze grote roestvrijstalen stemvorken vibreren een stuk langer door, tot enkele minuten. Ze zijn een absolute lust voor het oor en een genot om te ervaren rond je lichaam. Het handvat is door zijn grote lengte van 55 mm plus de platte aanhechting naar de armen uitstekend hanteerbaar voor mensen met grotere handen, maar minder geschikt voor mensen met klachten aan de handen, vanwege het gewicht. Geweldig om rond het lichaam en in ruimtes te werken. Kan ook in combinatie met het opzetstukje gebruikt worden, om vloeiend over de huid te bewegen. Vooral de OM-stemvork van 136,10 Hz en de Meester van 128 Hz zijn populair, ook bij mensen die verder met de kleinere versies werken.


 

De grote 'large' stemvorken zijn bijna twee keer zo zwaar als de light en medium stemvorken. Deze grote roestvrijstalen stemvorken zijn toch wel de top onder de stemvorken. Ze vibreren een stuk langer door, tot enkele minuten. Ze zijn een absolute lust voor het oor en een genot om te ervaren rond je lichaam. Het handvat is door zijn grote lengte van 55 mm plus de platte aanhechting naar de armen uitstekend hanteerbaar voor mensen met grotere handen, maar minder geschikt voor mensen met klachten aan de handen, vanwege het gewicht. Geweldig om rond het lichaam en in ruimtes te werken. Kan ook in combinatie met het opzetstukje gebruikt worden, om vloeiend over de huid te bewegen. Vooral de OM-stemvork van 136,10 Hz en de Meester van 128 Hz zijn populair, ook bij mensen die verder met de kleinere versies werken.

De frequentie en naam (in het Duits) zijn goed leesbaar aangebracht. De stemvorken zijn voorzien van gekleurde ringetjes voor de herkenbaarheid van de toon. Frequenties boven 256 Hz zijn tien euro duurder, zoals de meeste Solfeggio-frequenties en Pythagoras-tonen. Alle Cousto-tonen zoals chakra's en planeten vallen binnen de gewone prijs.

Om de gewenste stemvork te kiezen kun je deze selecteren in het keuzevak. Je kunt door de lijst scrollen. Bovenin staan de frequenties, en verder naar beneden staan alle namen op alfabetische volgorde. Je kunt ook de beginletters of getallen van de stemvork intypen in het keuzevak. Je vindt je stemvork zo razendsnel.

 

!