Snel zoeken en bestellen

Kies de frequentie of de naam van de gewenste stemvork. Je kunt dat doen door te selecteren uit de lijst, of door zelf de eerste letters of getallen van de gewenste stemvork in te voeren. Je kunt op naam of frequentie zoeken.


Op de afbeelding van links naar rechts: Light, Light+, Medium, Large, Large+

Bestel
 

Dit is een lichte maar wel roestvrijstalen stemvork die prettig in de hand ligt. Hij heeft een lekker lang handvat, wat hem makkelijk hanteerbaar maakt. Doordat dit de lichtste stemvork in ons assortiment is, wordt deze stemvork erg gewaardeerd door mensen die de anderen te zwaar vinden om (langdurig) mee te werken. Ook heel fijn om bijvoorbeeld te combineren met voetreflexologie, omdat de stemvork dan overwegend horizontaal gebruikt wordt, waarbij het gewicht belangrijk is. Een prima stemvork voor een prima prijs.

Bestel
 

   

Dit is precies dezelfde stemvork als de Light, maar nu met een fijn houten handvat. Wil je een lekker lichte stemvork voor een betaalbare prijs, maar wel het comfort van een extra handvat, dan is dit de stemvork voor jou. Fijn voor iedereen die niet kan kiezen tussen de Light en Medium.

Bestel
 

De Medium formaat stemvork is een heel mooi afgewerkte roestvrijstalen stemvork, met een handvat dat niet alleen lang (52mm) is, maar bovendien voorzien van een stevig handvat van een kurklegering, wat de grip sterk verbetert. Vooral voor mensen met minder kracht in de handen een uitkomst. Het uiteinde is mooi rond afgewerkt, en in principe kun je er dus zo mee over de huid bewegen. Maar indien gewenst past het opzetstukje er ook nog (net) onder, wat de steel zelfs nog langer en beter hanteerbaar maakt. De naam en frequentie staan goed leesbaar op de zijkant. Verkrijgbaar in de meeste gangbare frequenties.

Bestel
 
De grote 'large' stemvorken zijn bijna twee keer zo zwaar als de light en medium stemvorken. Deze grote roestvrijstalen stemvorken vibreren een stuk langer door, tot enkele minuten. Ze zijn een absolute lust voor het oor en een genot om te ervaren rond je lichaam. Het handvat is door zijn grote lengte van 55 mm plus de platte aanhechting naar de armen uitstekend hanteerbaar voor mensen met grotere handen, maar minder geschikt voor mensen met klachten aan de handen, vanwege het gewicht. Geweldig om rond het lichaam en in ruimtes te werken. Kan ook in combinatie met het opzetstukje gebruikt worden, om vloeiend over de huid te bewegen. Vooral de OM-stemvork van 136,10 Hz en de Meester van 128 Hz zijn populair, ook bij mensen die verder met de kleinere versies werken.
Bestel

De mooie zware stemvorken nu ook met ergonomisch handvat van kurklegering. Verder precies hetzelfde als de gewone Large. Door het nieuwe handvat is ook de zware Large stemvork nu heel prettig te hanteren. Een heerlijke grip om langdurig mee te kunnen werken. 

Bestel
 

De mogelijkheden voor maatwerk

 

Maatwerk stemvorken kunnen gemaakt worden in overleg. Je kunt het best eerst even mailen. Daarna kun je ze hier bestellen.

!