Stemvork Light

    Levertijd:1-3 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Dit is een lichte maar wel roestvrijstalen stemvork die prettig in de hand ligt. Hij heeft een lekker lang handvat, wat hem makkelijk hanteerbaar maakt. Doordat dit de lichtste stemvork in ons assortiment is, wordt deze stemvork erg gewaardeerd door mensen die de anderen te zwaar vinden om (langdurig) mee te werken. Ook heel fijn om bijvoorbeeld te combineren met voetreflexologie, omdat de stemvork dan overwegend horizontaal gebruikt wordt, waarbij het gewicht belangrijk is. Een prima stemvork voor een prima prijs.

 
Dit formaat stemvork leveren we in vrijwel alle ons bekende frequenties.

Om er mee over de huid te bewegen, of op gevoelige punten te werken, kun je deze stemvork ook nog combineren met het opzetstukje. Verder is een standaard aanslagblokje en/of mallet fijn om hierbij te hebben. Voor de hogere frequenties (vanaf 300 Hz) is een grote vilten mallet aan te raden.


Een zakje van ongebleekte katoen kun je desgewenst direct mee bestellen. Deze zijn zowel mooi als stevig en beschermen je stemvork langdurig. Het zakje wordt voorzien van een labeltje, zodat je weet welke er in zit.

 Om de gewenste stemvork te kiezen kun je deze selecteren in het keuzevak. Je kunt door de lijst scrollen. Bovenin staan de frequenties, en verder naar beneden staan alle namen op alfabetische volgorde. Je kunt ook de beginletters of getallen van de stemvork intypen in het keuzevak. Je vindt je stemvork zo razendsnel.

!