Yolanda Overvelde

  • Beschrijving
  • Meer
ARNHEM: Yolanda Overvelde

Reflexzonetherapeute

Yolanda houdt zich naast reflexzonetherapie bezig met klankresonantie zoals fonoforese en klankschaalmassage. Verder geeft ze lichaamsmassages, sjamaanse chakrahealing, gebruikt ze de Dorntechniek en is ze Nesefolie-adviseur.

Yolanda Overvelde

Yolanda houdt zich naast reflexzonetherapie bezig met klankresonantie zoals fonoforese en klankschaalmassage. Verder geeft ze lichaamsmassages, sjamaanse chakrahealing, gebruikt ze de Dorntechniek en is ze Nesefolie-adviseur. Zij heeft verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van reflexzonetherapie en klankhealing, zoals de 4-jarige opleiding reflexzonetherapie aan de HAN in Den Haag en de klankopleiding volgens de methode Peter Hess. Wij hebben haar leren kennen als een gedreven therapeute met kennis van zaken en passie voor haar vak.

Bij Magna Mater gevolgde modules: Basis I / Basis II / Chakra’s / Voetreflex / Praktijkdagen.

 

Yolanda over fonoforese:

De fonoforese integreer ik, op de Dorntechniek na, in de behandelingen. Ik vind het een prachtige aanvulling en het versterkt de gewone behandeling is mijn ervaring. Daarbij helpt het mij de punten te bewerken waar ik met mijn duim/vingers niet bij kan.

 

Een goed voorbeeld van een behandeling met fonoforese:

Ik heb iemand met migraine gehad. Ze kwam binnen met een beginnende migraine op een verkeerd moment: het was te vroeg. In de loop van de behandeling gaf ze aan dat het steeds minder werd. Bij het gebruik van bepaalde stemvorken kon ze precies aangeven dat ze de pijn volledig voelde wegtrekken. Het was en bleef hierna weg, ook op het moment dat ze het verwachtte te krijgen.

 

Er zijn diverse manieren om kennis te maken met de behandelingen van Yolanda Overvelde:

·         Kennismakingsbehandeling

·         Open dag

·         Informatie-avond

 

Tarieven:

·         Kennismakingsbehandeling van een uur € 30,00

·         1e consult € 75,00

·         Vervolgconsult € 53,00

·         Heeft u een aanvullende verzekering dan worden de behandelingen mogelijk (deels) vergoed.

 

Kijk voor meer informatie op haar website: www.sjemaja.nl

Bij vragen kunt u haar altijd bellen: 026-3821249