THERAPEUTEN

Fonoforesebehandeling

Vind hier een fonoforese-behandelaar bij u in de buurt, op volgorde van woonplaats.

Van iedere behandelaar wordt achtergrondinformatie gegeven over opleiding, behandelwijze en kosten. Zij hebben vrijwel allemaal supervisie bij Magna Mater gevolgd. Voor meer informatie kunt u met henzelf contact opnemen. Heeft u vragen, opmerkingen of ervaringen die u over een behandelaar wilt delen dan kunt u ons daarover mailen.

 
APELDOORN: Ineke Elings-Kok

Shiatsu-therapeut

Ineke combineert in haar praktijk Shiatsu, Jin Shin Do en Cranio-sacraaltherapie met klankgerelateerde therapieën zoals het werken met de Gong, klankschalen en Fonoforese. Zij is aangesloten bij de beroepsverenigingen VNT en RBNG.

 
ARNHEM: Yolanda Overvelde

Reflexzonetherapeute

Yolanda houdt zich naast reflexzonetherapie bezig met klankresonantie zoals fonoforese en klankschaalmassage. Verder geeft ze lichaamsmassages, sjamaanse chakrahealing, gebruikt ze de Dorntechniek en is ze Nesefolie-adviseur.
 
DE LUTTE (Overijssel) Sandra Olde Rikkert

Natuurgeneeskunde - Psycho Energetische Therapie

Praktijk voor natuurgeneeskunde in de vorm van Psycho Energetische Therapie, Fonoforese, Reiki, hotstone massage en cratieve ontwikkeling. Sandra is aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG.

 
DEVENTER: Nicole Sonneville

Natuurgeneeskunde, massage, klankheling, mindfullnes

Nicolle volgde een reguliere opleiding als verpleegkundige en laborante, en combineert haar drukke praktijk als therapeute met haar werk in het ziekenhuis. Klank neemt een belangrijke plaats in in haar praktijk. Zij is aangesloten bij de beroepsvereniging BATC (Belangen Associatie Therapeut en Consument)

 
EINDHOVEN: Hélène Selder

Klanktherapeute

Hélène studeerde af aan het conservatorium, en verdiepte zich later in het werken met diverse vormen van klank, zoals diverse typen stemvorken en klankschalen. Ook adem, voeding, coaching en meditatie zijn belagnrijke facetten van haar werk.
 
GEMERT (Noord-Brabant) José van Kollenburg

Dr. Hauschka- en reflexzonetherapeute

José werkt zowel met de uiterlijke als de innerlijke mens: ze is gecertificeerd dr. Hauschka-therapeute, maar werkt ook met tal van andere therapeutische werkvormen, zoals reflexzonetherapie, metamorfosemassage, bloesemremedies, meridiaantherapie, kleurenpunctuur en fonoforese.

 
IJMUIDEN: Tijnie de Goede van Oude Nieuwland

Klank en zielezang, specialisatie Solfeggioklanken

Tijnie is van oorsprong textielconservator en -restaurateur van preïndustriële textiel. Hoewel zij dit vak nog steeds uitvoert, ligt haar passie tegenwoordig bij het werken met energie. Zij doet dat voornamelijk door middel van zang en het gebruik van stemvorken. De oeroude Solfeggio-frequenties hebben haar vanaf het begin zeer geïnspireerd. Zij heeft bij Magna Mater een aantal workshop hierover verzorgd.

 
LEIDEN (Voorhout): Jeanine Weterings

Klank - Stemwerk - Coachingspraktijk

Jeanine studeerde muziekwetenschap en -journalistiek, maar verruilde zo'n 10 jaar geleden haar vakgebied voor het werken met klank en healing. Naast klank- en stemwerk, waaronder fonoforese, neemt de astrologie ook een belangrijke plaats in in haar praktijk.

 
OMMEN / HARDENBERG (Overijssel): Petra Kaemingk-de Lange

Manuele therapieën en fonoforese

Petra de Lange combineert diverse vormen van natuurgeneeskundige manuele therapie, zoals shiatsu, manuele somatherapie, voetreflex, triggerpointtherapie en guasha, met fonoforese. Ze is aangesloten bij de VBAG, BATC, RBNG en SRBAG, en heeft een samenwerkingsverband met de Saxenburgh Groep in Hardenberg.

 
OOSTERHOUT (Noord-Brabant) CiIie Wassing

Massage en fonoforese

Cilie is al zo'n 15 jaar werkzaam als voedingsadviseuse, en runt sinds 2005 een succesvolle afslankstudio. Haar hart gaat echter steeds meer uit naar haar praktijk voor massage, edelstenen en fonoforese. Ook haar kennis van de astrologie kan ze daarmee combineren.
 
PIJNACKER (Zuid-Holland) Corine Bouwer

Massage en fonoforese

Corine gebruikt voornamelijk Fonoforese in haar praktijk, maar vult dat aan met andere disciplines. Zij geeft ook behandelingen met Reiki, Kinesiologie en Massage.

 
SOEST: Louise Pohlkamp

Klanktherapeut

Louise heeft een praktijk voor Klank Healing te Soest. Zij maakt daarbij gebruik van o.a. klankschalen, klankbuizen, gongs en stemvorken, evenals crystal en colour healing, body-soul-fusion, aquariusenergie en regressies.

 
HEINO (Overijssel) Ineke Meraya Buitenhuis
Fonoforese workshops, lomi lomi massage, persoonlijke healingsessies en zielscoaching.
 
WELSUM: Margreeth van Eersel

Fonoforese, Sjamanisme en Quantum Touch

Margreeth heeft samen met haar man een praktijk als natuurgeneeskundig therapeut  Ze combineert Quantum Touch met stemwerk, Fonoforese en Sjamanisme

 
ZUTPHEN: Mariëlle Jansen

Coaching - Counseling - Energetisch lichaamswerk

Mariëlle was tot 2005 werkzaam bij overheid en bedrijfsleven in het hoger management. Vanaf 2000 is zij zich gaan ontwikkelen tot coach, counselor en energetisch therapeut. Vanaf 2005 heeft zij haar eigen praktijk, Core-Coaching. Zij is aangesloten bij de NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg)
 
ZWOLLE: Aafke de Vries

Muziektherapeute en coach

Aafke werkt als muziektherapeute in het reguliere veld. Daarnaast heeft zij een praktijk waar Emotional Freedom Techniques (EFT), fonoforese en coaching de sleutelwoorden zijn. Ze werkt met zowel fysieke als mentale, emotionele als energetische klachten. Haar specialiteiten zijn hoogsensitiviteit en het vinden van de wortel van een probleem, klacht of patroon. 
 
BELGIË Lievegem: Griet Moerman

Bach en Lic. Logopedie, stemtherapeut, relaxatietherapeut en menopauzeconsulent 


!