Gina - BOASZ

 • Beschrijving
 • Meer
MIDDELBURG: Gina | BOASZ

Holistisch psycholoog  en orthomoleculair voedingstherapeut Gina, houdt zich bezig met fonoforese en klankschalen in soundhealings. Verder geeft ze Quantum healings, workshops, maakt ze intuitieve ART en tekent ze de blauwdrukken en coacht ze al ruim 25 jaar.

Soundhealing (fonoforese)

Alles is trilling oftewel vibratie. Frequenties zijn het onderzoeksgebied van nu en in de toekomst. Het belang ervan wordt steeds meer erkend. Het is een gebied waar alternatief en regulier elkaar in de toekomst wellicht zullen vinden. Er komt steeds meer bekendheid over het toepassen van trilling en het effect ervan op ons energie-lichaam en daarmee ons gevoel van welzijn. De effecten van de vibraties in ons lichaamswater zijn bijzonder en helend. De stemming wordt veelal -bewust of onbewust- bepaald door de aanwezige trillingen. Het bewust opnieuw afstemmen op zuivere positieve trillingen kan zowel de stemming verbeteren als klachten verlichten.

Ik werk met stemvorken van Ronne van den Hurk, in verschillende frequenties, ter ondersteuning van de balans, harmonie en genezing van mens, dier, plant en omgeving. De stemvork trillingen dienen als initiator, blokkadebreker en transformator naar heelheid en eenheid.

De behandeling gaat met geluidsfrequenties door middel van speciale afgestemde stemvorken. Tevens gebruik ik handgemaakte klankschalen. Het is een subtiele maar krachtige manier om de balans en harmonie van lichaam, geest en ziel te herstellen dmv de harmonische trillingen.

 Een behandeling duurt 2 uur. 

Soundhealing

  Soundhealing 2 uur

  € 144,00


  Praktische info

  website: www.boazs.nl
  info@boazs.nl 

  Mensen komen uit alle windstreken voor een Sounshealing/fonoforese behandeling, uit binnen- en buitenland.

  Zeeland is erg mooi en aan te raden en vanaf het station Middelburg is het maar vijf minuutjes lopen.