Tijnie de Goede van Oude Nieuwland

  • Beschrijving
  • Meer
IJMUIDEN: Tijnie de Goede van Oude Nieuwland

Klank en zielezang, specialisatie Solfeggioklanken

Tijnie is van oorsprong textielconservator en -restaurateur van preïndustriële textiel. Hoewel zij dit vak nog steeds uitvoert, ligt haar passie tegenwoordig bij het werken met energie. Zij doet dat voornamelijk door middel van zang en het gebruik van stemvorken. De oeroude Solfeggio-frequenties hebben haar vanaf het begin zeer geïnspireerd. Zij heeft bij Magna Mater een aantal workshop hierover verzorgd.

Tijnie de Goede van Oude Nieuwland

Tijnie combineert het werken met -voornamelijk de Solfeggio- stemvorken met zang. De mystieke Solfeggio-tonen trokken direct toen deze op de markt kwamen haar aandacht. Zij is daar zelf uitgebreid mee gaan experimenteren, zowel bij zichzelf als bij anderen. Tegenwoordig behandelt ze soms dagelijks, soms wekelijks mensen met deze bijzondere tonen. Tijdens de workshops werd het duidelijk dat zij zeer geïnspireerd over deze tonen kan vertellen. Zij heeft hierover daarom bij Magna Mater een aantal workshops gegeven. Haar aandacht gaat naast het gebruiken van klank bij medische problemen vooral ook uit naar de invloed van klank op de emoties en het emotioneel welbevinden.

Bij Magna Mater volgde zij de modules: Basis I / Basis II / Chakra's / Voetreflex / Aromatherapie / Praktijkdagen.

 

Tijnie over fonoforese:

"Het leuke is dat de klank van zang door de stemvorken enorm versterkt wordt, waardoor er een extra dimensie wordt toegevoegd aan de stemvorken. Dat is elke keer weer een ongelooflijk spannend gebeuren. Vaak realiseren mensen zich niet wat de invloed van klank kan zijn. Aan de veranderingen in de levens van mensen blijkt dat er soms een wezenlijke verandering heeft plaatsgevonden na één of meerdere behandelingen. Zo was er iemand die na het overlijden van een dierbare bij me kwam. Na de behandeling was ze weer helemaal 'terug op aarde', en had het gevoel weer verder te kunnen met haar leven. Ik heb ook een aantal maanden gewerkt met mensen met een geestelijke beperking, die ook bijvoorbeeld anorexia ontwikkelden in een later stadium van hun leven. Toen ik begon met het werken met klank en Solfeggio-stemvorken werd er nog uitgebreid overgegeven. Na vijf keer behandelen hield het overgeven echter op."

 

Nog een voorbeeld

Dat je niet hoeft te 'geloven' dat het werkt blijkt uit het volgende voorbeeld. "Er kwam een keer een mijnheer bij mij die eigenlijk niets met dit soort zaken te maken wilde hebben. Hij deed dit voor mij en geloofde er allemaalt niets van. Hij was heel gespannen toen hij kwam. In zijn werk ging het allemaal niet zo lekker (bezuinigingen), met ruzie op het werk als gevolg, evenals slapeloze nachten. Hij ging zitten, armen over elkaar, en ik begon met de solfeggio 528hz en de klank 'hoe'. Wenkbrauwen omhoog en een grote zucht ("ja,ja, het zal wel"). Enfin, ik heb de sessie afgemaakt, die ongeveer 30 minuten duurde. Hij helemaal blij, want hij mocht weg, en het was gelukkig klaar...

De volgende dag belde ik hem op en vroeg of er iets veranderd was. "Nee hoor, niets veranderd." Hij had wel lekker geslapen en op het werk geen ruzie gehad... "

 

Duur van de behandeling

·         Intake ca 0,5 uur

·         Eerste behandeling die daar direct op volgt ca 1 uur

·         Vervolg ca 1 uur

 

Tarieven:

·         € 55 per behandeling

Voor meer informatie:

Tijnie de Goede van Oude Nieuwland

Telefoon 0255 510102

E-mail twadgvon@quicknet.nl