Margreeth van Eersel

  • Beschrijving
  • Meer
WELSUM: Margreeth van Eersel

Fonoforese, Sjamanisme en Quantum Touch

Margreeth heeft samen met haar man een praktijk als natuurgeneeskundig therapeut  Ze combineert Quantum Touch met stemwerk, Fonoforese en Sjamanisme

Margreeth van Eersel

Margreeth heeft een praktijk waarin ze vooral met klank en energie werkt. Ze combineert Quantum Touch met stemwerk en fonoforese en sjamanisme.

Ze heeft 36 jaar gewerkt in diverse takken van zorg/verpleging; ziekenhuis, thuiszorg, gehandicapten, geestelijke gehandicapten en geestelijke gezondheidszorg.
Nu kan zij zich geheel en al richten op hetgeen ze er altijd “naast deed” samen met haar man Johan in hun eigen praktijk en gastenverblijven “Andere Wereld” in Welsum.

Ze volgde HBO-medische basiskennis en HBO psychosociale basiskennis. Daardoor geeft Margreeth de mogelijkheid om de consulten te declareren bij de ziektekostenverzekeraars.
In de loop der jaren heeft zij ook tal van cursussen en opleidingen gevolgd, zoals Quantum Touch (instructeur), Reconnection (level 3), Reiki (master), orthomoleculaire voedingsleer, biotensor vaardigheden en diverse sjamanistische opleidingen en mediumschap in Stansted Engeland.

Bij Magna Mater volgde zij de modules: Basis I / Basis II / Solfeggio's / Supervisiedagen. Margreeth in aangesloten bij de Stichting GezondZorg en bij de Cirkel (voor reiki masters).

We hebben Margreeth leren kennen als iemand die enorm positief in het leven staat, en geniet van alles wat ze doet, zoals het opdoen en aanleren van nieuwe kennis en vaardigheden, maar ook het behandelen van mensen. Haar enthousiasme, passie en optimisme weet zij ondanks tegenslagen te behouden, en dat werkt zeker door op iedereen in haar buurt. Zelf zegt zij hierover: "ik voel me een bevoorrecht mens omdat ik alles kan doen waar mijn hart van gaat huppelen."

 

Margreeth over haar praktijk:

Mijn uitgangspunt is dat mensen zo min mogelijk afhankelijk zouden moeten zijn van welke behandelaar dan ook. Het lichaam heeft een enorm zelfherstellend vermogen en ik zie het als mijn taak om dit vermogen te activeren. Meestal zijn er niet meer dan vijf behandelingen nodig. Men wordt zich dan vaak pas voor het eerst bewust van de eigen kracht. Daarnaast is het natuurlijk heerlijk om regelmatig te ontspannen bij de helende trillingen van de stemvorken.

 

Margreeth over fonoforese:

Tijdens mijn cursussen Quantum Touch werkte ik al vaak met klank en met de stem. Ik kwam erachter dat diverse aandoeningen anders 'klinken'. Ik bedacht dat dit sneller moest kunnen en met meer effect. Stemvorken leek mij een ideale oplossing. Tot die tijd wist ik niet dat dit bestond, maar juist omdat ik dacht dat ik het zelf uitgevonden had, kwam ik met fonoforese in aanraking. Gelukkig hoefde ik niet meer zelf het wiel uit te vinden. Inmiddels is het een passie om voor iedere cliënt een behandeling zo op maat mogelijk uit te zoeken.

Met fonoforese is het ook goed mogelijk om dieren te behandelen. Dieren geven dit vaak zelf goed aan. Dieren zijn niet suggestief te beïnvloeden, net zomin als baby's en kleine kinderen, en lopen weg als de behandeling voldoende is geweest. Heel mooi om mee te maken.

Een goed voorbeeld van een behandeling met fonoforese:

Aan een vriendin liet ik de Mozescodestemvorken horen. Zij werd daar op de een of andere manier bijzonder door geraakt en was zeer emotioneel. Ik vertelde haar van mijn opleiding om te kunnen gaan werken met stemvorken. Spontaan bood ze zichzelf aan  als proefpersoon omdat ze ook een aantal klachten heeft. Ik heb haar een aantal keren mogen behandelen, en het effect was dat ze zich veel beter kon bewegen en ook haar fijne motoriek ging met sprongen vooruit. Geweldig om mee te maken.

 

Tarieven:

·        De intake wordt direct gevolgd door een behandeling. Dit bespaart tijd en dus ook geld. Meestal duurt de eerste keer in toaal 1,5 uur.

·        Vervolgbehandelingen duren ongeveer 45-60 minuten.

·        De kosten zijn € 50,-  per consult.

·        Heeft u een aanvullende verzekering dan worden de behandelingen mogelijk (deels) vergoed.

 

Kijk voor meer informatie op haar website: www.inmunay.com

Nieuw adres:
IJsseldijk 11

8196 KA  WELSUM

Tel: 06-543.44.566

www.eenanderewereld.nl