Mariëlle Jansen

  • Beschrijving
  • Meer
ZUTPHEN: Mariëlle Jansen

Coaching - Counseling - Energetisch lichaamswerk

Mariëlle was tot 2005 werkzaam bij overheid en bedrijfsleven in het hoger management. Vanaf 2000 is zij zich gaan ontwikkelen tot coach, counselor en energetisch therapeut. Vanaf 2005 heeft zij haar eigen praktijk, Core-Coaching. Zij is aangesloten bij de NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg)

Mariëlle Jansen

Mariëlle Jansen studeerde orthopedagogiek, met als specialisatie moeilijk opvoedbare kinderen. Daarnaast volgde ze tal van andere opleidingen. Ze was lange tijd werkzaam als manager en begeleider van veranderingsprocessen binnen tal van bedrijven en overheidsinstellingen. Vanaf 2000 is zij zich gaan verdiepen in energetisch gerichte therapieën, en volgde cursussen en opleidingen als: Reiki (Master, 7 stromingen), Holistic Pulsing, Thèta Healing, EMF Balancing Techniques, Soullevelhealing, AD(H)D Coach, CSR Burnout Coach en psychopathologie.

In haar praktijk houdt zij zich voornamelijk bezig met het begeleiden van mensen die met zichzelf in de knoop zitten, blokkeringen willen oplossen, flow zoeken in hun systeem. Ze helpt mensen met AD(H)D, doet aan stressbegeleiding, ontspanning en verdieping met energetisch werk, waarbij de stemvorken enorm helpen. Zij is geboeid door het fenomeen energie, en kan door al haar trainingen anderen steeds beter begeleiden in hun proces.

Wij hebben haar leren kennen als een bruisende persoonlijkheid, die tal van verschillende technieken kan gebruiken om tot oplossingen te komen. Bij Magna Mater volgde zij de modules: Basis I / Basis II / Chakra's / Praktijkdagen.

 

Mariëlle over fonoforese:

Fonoforese zet ik in eerste instantie in ter ondersteuning van de coachingsessies, en indien wenselijk, specifiek voor bepaalde problematiek (al of niet lichamelijk). Het is een prachtige, zuivere en gerichte manier van werken om iemand te ondersteunen bij zijn proces. Fonoforese biedt een ingang die de energie en het verwerkingsproces kan ondersteunen voorbij ons 'dagelijk' of ego-bewustzijn, op een zachte en directe manier. Alle energetische methoden die ik ter beschikking heb stel ik ten dienste aan het (groei)proces van de ander.

 

Een voorbeeld van een behandeling met fonoforese:

Ik heb iemand met fonoforese behandeld voor eczeem. Cliënt heeft hier van de geboorte af veel last van. De jeuk is na de behandeling een week lang weggeweest. 

De verandering was nog niet blijvend, wat door de hardnekkigheid van het eczeem en de problematiek ook niet te verwachten was.

Bij een andere cliënt met hoofdpijn en migraine trok bij een fonoforese-behandeling de pijn binnen een half uur weg.

 

Duur van de behandeling

·         Intake 1,5 uur

·         Vervolg 1 uur

 

Tarieven:

·         € 80 per uur

·         Heeft u een aanvullende verzekering dan worden de behandelingen mogelijk (deels) vergoed.

Kijk voor meer informatie op haar website: www.core-coaching.nl