José van Kollenburg

  • Beschrijving
  • Meer
GEMERT (Noord-Brabant) José van Kollenburg

Dr. Hauschka- en reflexzonetherapeute

José werkt zowel met de uiterlijke als de innerlijke mens: ze is gecertificeerd dr. Hauschka-therapeute, maar werkt ook met tal van andere therapeutische werkvormen, zoals reflexzonetherapie, metamorfosemassage, bloesemremedies, meridiaantherapie, kleurenpunctuur en fonoforese.

José van Kollenburg

"Sinds 1992 ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialist en opende ik praktijk Jasmijn te Gemert. Ik werk met natuurzuivere producten van Dr.Hauschka Cosmetica die garant staan voor huidverbetering. Ik ben aangesloten bij de ANBOS. Sinds 1998 ben ik gediplomeerd reflexzônetherapeute en volg ik jaarlijks bij- en nascholingen op het gebied van reflexzonetherapie en andere natuurgeneeswijzen. Ik ben aangesloten bij de VNRT. Mijn specialisaties zijn reflexzonetherapie, natuurlijke huidverzorging en zwangerschapsbegeleiding.
Daarnaast pas ik diverse behandelingen toe zoals energetische therapie, metamorfose massage, kleurenpunctuur, lichaamsmassage, fonoforese en werk ik met bloesemremedies.
Persoonlijke aandacht, kwaliteit, rust, ritme en natuurlijke producten vormen de kern van mijn praktijk."

 

Bij Magna Mater volgde José de modules: Basis I, Basis II, Fonoforese en Chakra's, Fonoforese en voetreflexmassage en de Supervisiedagen.  We hebben José leren kennen als iemand die anderen op velerlei terreinen kan bijstaan. Zo zorgt zij met passie voor de uiterlijke mens, maar raakt anderen ook steeds weer op diep emotioneel niveau. Zij heeft hierin een prachtige balans gevonden, en het is voor velen dan ook een voorrecht daar haar behandeld te mogen worden. José over die combinatie: "Het is mijn overtuiging dat behandeling van de totale mens bijdraagt aan gezondheid, welbevinden en innerlijke en uiterlijke schoonheid."

 

José over fonoforese: 

Tijdens de therapeutische consulten maak ik graag gebruik van de fonoforese. De trillingen/klanken geven een extra dimensie aan de behandelingen en de resultaten werken nog lange tijd door.   Voorbeeld is de fonoforese chakrabehandeling, welke evenals de metamorfosemassage, een prachtige methode is om weer in contact te komen met de oorsprong…….Zoals de rups een vlinder mag worden..……..

 

Een goed voorbeeld van een behandeling met fonoforese:

Ik behandelde een jonge vrouw met ernstige  vermoeidheid, PMS en hoofdpijnklachten. Door allerlei gebeurtenissen/ ervaringen stond ze erg onzeker in het leven. Door haar o.a te behandelen met fonoforese werd ze in haar krachten versterkt en kon ze zichzelf gemakkelijker uiten. Reeds na één behandeling was ze hoofdpijnvrij. Het leek dat er een wonder was gebeurd; de hoofdpijn bleef weg. Na enkele behandelingen kreeg ze weer meer energie en uiteindelijk verdwenen de PMS-klachten.

 

Duur van de behandeling:

·         Therapeutisch consult (1,5 uur): €75,00

·         Vervolgconsult (1 uur): €53,50

·         Heeft u een aanvullende verzekering dan worden de behandelingen mogelijk (deels) vergoed.

·         Voor dr. Hauschka-behandelingen, zie haar site.

 

Kijk voor meer informatie op haar website: www.praktijkjasmijn.nl