Corine Bouwer

  • Beschrijving
  • Meer
PIJNACKER (Zuid-Holland) Corine Bouwer

Massage en fonoforese

Corine gebruikt voornamelijk Fonoforese in haar praktijk, maar vult dat aan met andere disciplines. Zij geeft ook behandelingen met Reiki, Kinesiologie en Massage.

Corine Bouwer

Corine over haar praktijk: "Ik pas verschillende technieken toe. Ik werk veel  met de fonoforese. Ik kijk naar de cliënt en wat hij of zij nodig heeft. Daar hoort soms ook een aandachtig gesprek bij. Verder geef ik Reiki- en Kinesiologiebehandelingen, Stoelmassage (ook voor bedrijven), Metamorfose- en ontspannende massage."

Zij heeft zich sinds een aantal jaren verdiept in de aangeboden disciplines, en volgde naast de fonoforese onderricht in Reiki, Stoelmassage, Metamorfose- en ontspannende massage, en volgt momenteel de opleiding tot professioneel kinesioloog.  Wij hebben haar leren kennen als een doortastende persoonlijkheid, die stevig met beide benen op de grond staat, en steeds op zoek is naar nieuwe manieren om zichzelf en haar praktijk te ontwikkelen. Cliënten weten de weg naar haar praktijk dan ook goed te vinden. Bij Magna Mater heeft zij de volgende modules gevolgd: Basis I / Basis II / Chakra's / Supervisiedagen / Elementen en Meridianen/ Voetreflex.

 

Corine over haar motivatie:

Ik ben zelf in aanraking gekomen met Fonoforese door mijn cursusleidster van de Kinesiologie. Zij behandelde mij met de stemvorken voor twee tennisarmen. Na drie behandelingen kon ik weer een pen vasthouden en de stijfheid in mijn armen werd er veel minder door. Nu heb ik geen last meer van mijn armen, maar ben ik zo enthousiast geworden door de behandeling van de stemvorken, dat ik bij Ronne in opleiding ben gegaan en het werken met de stemvorken eigen heb gemaakt. Het fijne is, dat ik mijn eigen inzichten en de tips van Ronne totaal met de Fonoforese kan verenigen. Geweldig wat een impact Fonoforese heeft op mij en de cliënten die ik mag behandelen. Met de stemvorken werk ik op een hele natuurlijke manier. Alsof ik nooit anders gedaan heb. Ik heb al heel wat vrouwen met hormonale migraine van hun zware medicijnen of zelfs alle klachten afgeholpen.

Ik ben en blijf wel heel realistisch. De stemvorken kunnen een heleboel klachten verhelpen/verlichten. Iets dat stuk is blijft stuk, maar om leren gaan met de pijn en de klachten kan ik wel ondersteunen met de Fonoforese.  Helder blijven denken en met beide benen op de grond blijven en het verbeteren van de levenskwaliteit is dan ook in zulke gevallen mijn motto. Aandacht voor de cliënt vind ik het allerbelangrijkste.

 

Een cliënt van Corine over haar ervaringen:

Stemvorken, trilling mijn nieuwsgierigheid was gewekt. Hoe voelt dat en wat doet het?

Verschillende stemvorken met allemaal een eigen trilling kunnen voor allerlei klachten ingezet worden. Punten op het lichaam worden niet of nauwelijks aangeraakt en het heeft toch effect.

Het effect is heel subtiel maar deed mijn rugpijn verdwijnen. Bovendien kom ik door zo'n behandeling in een diepe ontspanning terecht. Alleen daarom is het voor mij al zeer de moeite waard.

Joke

 

Behandelingsduur:

*   De behandelingen duren een uur.

Tarieven:

*   Fonoforese en andere behandelingen: € 46,00. De behandelingen worden niet vergoed.

*   Workshop Kennismaking met Fonoforese Eur 35,00 met reader en koffie/thee.

 

De praktijk is te vinden op het volgende adres:

Prunuslaan 13 / 2641 AW Pijnacker

Telefoon: 015-3692939 / 06-23582236 

E-mail: Corine@depraktijkdevlinder.nl

Kijk voor meer informatie op haar website: www.depraktijkdevlinder.nl

 

 

Onderkant formulier