Jeanine Weterings

  • Beschrijving
  • Meer
LEIDEN (Voorhout): Jeanine Weterings

Klank - Stemwerk - Coachingspraktijk

Jeanine studeerde muziekwetenschap en -journalistiek, maar verruilde zo'n 10 jaar geleden haar vakgebied voor het werken met klank en healing. Naast klank- en stemwerk, waaronder fonoforese, neemt de astrologie ook een belangrijke plaats in in haar praktijk.

Jeanine Weterings

Jeanine zingt al zolang als ze zich kan herinneren, en heeft altijd al een grote liefde voor muziek gehad. Ze studeerde muziekwetenschap en -journalistiek. In 1998 verruilde ze haar vakgebied voor een vervolg op haar pad van persoonlijke intuïtieve ontwikkeling. Ze verdiepte zich in astrologie, bloesemremedies, voeding, klassieke homeopathie (2 jaar School voor Homeopathie Amersfoort), diverse energetische helingmethodes waaronder Reiki (reikimaster), aurareading en -healing (3 jaar), Quantum Touch en Soul Body Fusion, lichaams- en ademwerk en meditatie. In klankhealing (trainingen o.a. bij Chris James) vond ze tenstlotte een verdiepte invulling voor haar werk met muziek. Ze integreerde haar verschillende disciplines tot een eigen werkmethode. Wij hebben haar leren kennen als een gedreven iemand die haar kennis en ervaringen graag deelt met anderen, en binnen de fonoforese-workshops werd zij dan ook alom gewaardeerd om haar kundige bijdragen. Vooral haar inzicht in achterliggende principes naar aanleiding van de horoscoop zal veel andere cursisten bijblijven.

Bij Magna Mater volgde zij de modules: Basis I / Basis II / Chakra's / Supervisiedagen.

 

Jeanine over fonoforese:

In mijn praktijk Body Soul Tuning – Afstemming van lichaam en ziel - help ik zowel volwassenen als kinderen hun innerlijke harmonie (terug) te vinden, via healing met klank, stemwerk en persoonlijke coaching. Fonoforese neemt daarbij een belangrijke plek in - meer dan de helft van mijn cliënten behandel ik (deels) met fonoforese in combinatie met gegevens uit de geboortehoroscoop. Veiligheid, zorgvuldigheid, warmte en vertrouwen in jouw kwaliteiten en helend vermogen zijn sleutelwoorden voor mijn werkwijze.

"Alles is verbonden, binnen- en buitenkant, en alles is trilling ofwel vibratie. Gericht werken met klanktrillinbg is een zachte en tegelijkertijd effectieve manier om harmonie te bereiken in die samenhang. Body Soul Tuning is ontstaan vanuit mijn wens om met klank harmonie te scheppen van binnenuit. Zodra je innerlijk in afstemming bent met wie JIJ bent, kun je naar buiten toe deze harmonie ook uitstralen en communiceren."

 

Een goed voorbeeld van een behandeling met fonoforese:

Meisje dat met zeven maanden een hersenvliesontsteking heeft gehad en sindsdien kampt met ontwikkelingsachterstand en gedragsproblematiek:

Haar eerste behandeling kreeg ze toen ze 5 jaar was en er was direct een opvallende verbetering te zien in de concentratie. Waar dit meisje aanvankelijk steeds aandacht vroeg en het moeilijk vond zichzelf bezig te houden, ging ze nu uit zichzelf rustig zitten en kleuren. Mensen in haar omgeving ervoeren haar als veel rustiger en aandachtiger. Verder was er in haar communicatie een grote sprong vooruit te zien.

Ze heeft daarna nog enkele behandelingen gehad met steeds goede en blijvende resultaten. Op school was aangegeven dat ze niet zou kunnen schijven. Na de fonoforese-sessie die daarop volgde (ze was toen 7) schreef ze haar eerste woorden.

 

Duur van de behandeling

·         Intake ca 1,5 uur

·         Vervolg ca 1 uur

 

Tarieven:

·         € 75 per behandeling.

      Bij de behandeling is een korte bespreking van de geboortehoroscoop van de cliënt inbegrepen.

      Bij aantoonbaar sociaal minimuminkomen wordt speciaal tarief gehanteerd.

 

Voor meer informatie: www.bodysoultuning.nl

Ook op Facebook: www.facebook.com/BodySoulTuning  met elke maand de stemvork van de maand