CiIie Wassing

  • Beschrijving
  • Meer
OOSTERHOUT (Noord-Brabant) CiIie Wassing

Massage en fonoforese

Cilie is al zo'n 15 jaar werkzaam als voedingsadviseuse, en runt sinds 2005 een succesvolle afslankstudio. Haar hart gaat echter steeds meer uit naar haar praktijk voor massage, edelstenen en fonoforese. Ook haar kennis van de astrologie kan ze daarmee combineren.

Cilie Wassing

Cilie heeft al jaren een goed lopend eigen bedrijf. Zij werkt daar o.a. met de Thermo Fysische Methode. Deze methode is gebaseerd op algemeen aanvaarde principes uit de sportgeneeskunde, de fysiotherapie en de voedingsleer. Hierbij staat een actieve bewegingstherapie centraal. Hoewel haar succesvolle afslankstudio haar veel voldoening geeft voelde zij al lang de behoefte om op een andere manier therapeutisch met mensen te werken. Zij volgde vanaf 1998 daarom verschillende opleidingen. Zo studeerde ze vier jaar lang astrologie (bij Dre Aukes in Rijen), een aantal jaren Mineralen (bij Jos de Graaf in Sittard) en drie jaar Intuïtieve Ontwikkeling (bij Mens en Intuïtie in Amersfoort). Bij Magna Mater volgde zij de modules:  Basis I / Basis II / Chakra’s / Voetreflex en de Super/Intervisievisiedagen. Wij hebben Cilie leren kennen als iemand met veel liefde voor het vak, en groot enthousiasme om mensen met fonoforese te behandelen. Zij weet de horoscoop daarbij handig te gebruiken om de behandeling volledig af te stemmen op de betreffende cliënt, en dat geeft iedere behandeling net dat beetje extra. Hoewel zij ook nog druk is met haar eerder genoemde bedrijf maakt ze graag steeds meer ruimte voor haar praktijk in Oosterhout. Zij combineert daar massage, fonoforese, astrologie, edelstenen en andere healingsmethoden.

 

Een voorbeeld van een behandeling door Cilie met fonoforese:

"Ik heb een cliënt behandeld die veel last had van migraine. Door de zware hoofdpijn sliep ze erg slecht, en ze zat mede daardoor niet goed in haar vel. Na haar een aantal keren behandeld te hebben en haar horoscoop in te duiken, is haar migraine niet weg maar wel draagbaar geworden. Ze slaapt de hele nacht weer door en daardoor functioneert ze beter en zit veel beter in haar vel."

 

Tarieven:

·         Behandelingen kosten € 40,00.

·         De eerste behandeling, inclusief intake duurt ongeveer anderhalf uur.

·         Vervolgbehandelingen duren een uur.

·         Behandelingen worden niet vergoed.

 

Voor meer informatie kunt u haar bellen of mailen:

E-mail: cilie@tiscali.nl

Telefoon:  0162-428528