Hans Urlings

    Levertijd:1-3 werkdagen
  • Beschrijving
  • Meer
MAASTRICHT: Hans Urlings

Natuurgeneeskunde en fonoforese

Hans is natuurgeneeskundig therapeut, opgeleid aan de Europese Academie voor Natuurlijke Gezondheidszorg. Hij geeft in zijn praktijk leefstijladviezen, en maakt gebruik van verschillende technieken en therapieën, waarvan verschillende massagevormen en andere manuele technieken en fonoforese de belangrijkste zijn.

Hans over zijn praktijk:

Mijn praktijk heet "Natuurgoed, praktijk voor Gezondheidstherapie"

  • In mijn praktijk hou ik me voornamelijk bezig met het bewustmaken van de eigen verantwoordelijkheid m.b.t. de gezondheid door het inzichtelijk maken van de leefstijl, denkwijze, eetgewoonten, etcetera. Het bewust maken van keuzes en de acceptatie van de gevolgen daarvan.
  • Ondersteunend hierbij maak ik hoofdzakelijk gebruik van fonoforese welke ik veelal combineer met verschillende manuele technieken als massage (DSR), voetreflex (PSR), Dorn & Breuss en voedingsadviezen, Lianbloesems, orthomoleculaire therapiën, kruidentherapiën, … etc.
  • Naast mijn vaste praktijkruimte waar ik in mijn eigen energie werk, werkik ook ambulant en verzorg ik voorlichtingen op natuurgeneeskundig gebied (thema's naar keuze)

Tijdens de workshops hebben we Hans leren kennen als iemand die een duidelijk eigen koers vaart, en eigen keuzes maakt met betrekking tot zijn manier van werken. Zijn enthousiasme voor fonoforese gaat verder dan het behandelen van anderen met deze methode. Hij geeft graag voorlichtingen/lezingen, zowel over fonoforese als andere natuurlijke behandelvormen. Hij volgde de 4,5-jarige beroepsopleiding aan de Europese Academie voor Natuurlijke GEzondheidszorg (EANG), en tal van losse workshops en cursussen.. Hij volgde bij Magna Mater vrijwel alle te volgen workshops op het gebied van fonoforese: Basis 1, Basis 2, Fonoforese en Chakra's, Solfeggiofrequenties, Fonoforese en aromatherapie, en natuurlijk de Supervisie/intervisiedagen. Hans is aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG en geregistreerd bij de RBNG.

 

Duur van een behandeling

·         Intake 1,5 - 2 uur

·         Vervolg 0,5 - 1 uur

·         Losse behandelingen met zeer korte anamnese duren gemiddeld 1 uur.

 

Tarieven:

·         € 55 per uur

·         Heeft u een aanvullende verzekering dan worden de behandelingen mogelijk (deels) vergoed.

Kijk voor meer informatie op zijn website: www.natuurgoed.nl

Of neem contact met hem op via info@natuurgoed.nl of telefoon 06 23 35 89 51. 

 

!