Chakraset klankstaven

    Levertijd:1-3 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Set van zeven klankstaven, behorend bij de zeven chakra's. Deze set heeft dezelfde zeven tonen als de welbekende chakraset met stemvorken, volgens de methode Cousto, maar een aantal octaven hoger. .

 

Deze klankstaven zijn gemaakt van massieve, ronde metalen staven, gemonteerd op een houten blok. Je slaat deze aan met een mallet.

De klankstaven klinken met een duidelijke, heel heldere toon. Ze zijn afgestemd op de planetaire frequenties van het kosmische octaaf volgens Hans Cousto, maar de frequenties liggen vier octaven hoger dan de gebruikelijke stemvorken. De nauwkeurigheid is zeer hoog, ongeveer +/- 2 cent.

Terwijl stemvorken kunnen worden toegepast bij individuele behandelingen, bijvoorbeeld op het lichaam op bepaalde punten, zijn klankstaven juist heel geschikt om te laten klinken in de ruimte. Ze worden duidelijk gehoord in de omgeving; Geweldig bij klankconcerten en groepslessen zoals yoga en meditaties. Bij individuele behandelingen kunnen ze rondom het lichaam tot klinken worden gebracht, of neergezet worden en aangeslagen in de buurt van de persoon.

Staaflengte: 120-160 mm
Diameter: 12 mm

De klankstaven worden geleverd met een dubbelzijdig mallet. De houten kant klinkt heel helder, de andere kant zachter. Op de klankstaaf staat de naam van de toon en de frequentie in de kleur die overeenstemt met bijvoorbeeld de chakra's, overeenkomend met de stemvorken.

Deze set bestaat uit zeven klankstaven, behorend bij de zeven chakra's.

1e chakra: dagtoon

2e chakra: maan

3e chakra: zon

4e chakra: OM, jaartoon

5e chakra: Mercurius

6e chakra: Venus

7e chakra: Zodiac of platonisch jaar

!