KLANKSTAVEN

klankstavensets
Geweldig om de planetaire tonen in de ruimte te laten klinken.

Massieve metalen klankstaven, gebonden op een houten blok. Deze worden aangeslagen met een mallet. Hierdoor klinken ze prachtig in de ruimte. Heel geschikt om mee te werken in groepen, tijdens klankconcerten, yoga en meditatie. Een mooie aanvulling dus op de stemvorken

De frequenties van deze klankstaven zijn gebaseerd op de planetaire frequenties, maar liggen vier octaven hoger. Het materiaal is daarom aluminium. De klankstaven zijn verkrijgbaar in de chakra- en planetentonen, los en in sets. Worden geleverd in een kartonnen doosje met dubbelzijdig aanslagstokje.

 

 Luistervoorbeeld Zon
 Luistervoorbeeld
Jaar OM
 Luistervoorbeeld
Dagtoon
 Luistervoorbeeld
Platon. Jaar
 Luistervoorbeeld
Maan

Mercurius
Venus
Mars
Jupiter
Saturnus Uranus
Neptunus
Pluto

Bestel
Bestel

Set van zeven klankstaven, behorend bij de zeven chakra's. Deze set heeft dezelfde zeven tonen als de welbekende chakraset met stemvorken, volgens de methode Cousto, maar een aantal octaven hoger. .

 

Bestel

Set van 7 klankstaven. Deze set complementeert de chakraset. De twee sets samen bevatten alle aarde, zon, maan en planetentonen en de Meestertoon (zuivere C). Deze Planetenset bestaat uit dezelfde tonen zoals de planetenset van de stemvorken:

Mars - Jupiter - Saturnus - Uranus - Neptunus - Pluto en de Meester

!