Planetenset klankstaven

    Levertijd:1-3 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Set van 7 klankstaven. Deze set complementeert de chakraset. De twee sets samen bevatten alle aarde, zon, maan en planetentonen en de Meestertoon (zuivere C). Deze Planetenset bestaat uit dezelfde tonen zoals de planetenset van de stemvorken:

Mars - Jupiter - Saturnus - Uranus - Neptunus - Pluto en de Meester

Deze klankstaven zijn gemaakt van massieve, ronde metalen staven, gemonteerd op een houten blok. Je slaat deze aan met een mallet.

De klankstaven klinken met een duidelijke, heel heldere toon. Ze zijn afgestemd op de planetaire frequenties van het kosmische octaaf volgens Hans Cousto, maar de frequenties liggen vier octaven hoger dan de gebruikelijke stemvorken. De nauwkeurigheid is zeer hoog, ongeveer +/- 2 cent.

Terwijl stemvorken kunnen worden toegepast bij individuele behandelingen, bijvoorbeeld op het lichaam op bepaalde punten, zijn klankstaven juist heel geschikt om te laten klinken in de ruimte. Ze worden duidelijk gehoord in de omgeving; Geweldig bij klankconcerten en groepslessen zoals yoga en meditaties. Bij individuele behandelingen kunnen ze rondom het lichaam tot klinken worden gebracht, of neergezet worden en aangeslagen in de buurt van de persoon.

Staaflengte: 120-160 mm
Diameter: 12 mm

De klankstaven worden geleverd met een dubbelzijdig mallet. De houten kant klinkt heel helder, de andere kant zachter. Op de klankstaaf staat de naam van de toon en de frequentie in de kleur die overeenstemt met bijvoorbeeld de chakra's of de aard van de planeet, overeenkomend met de kleuren van de stemvorken.

Deze set bestaat uit zeven klankstaven. Dit zijn de planeten vanaf Mars (dus geen Mercurius en Venus, aangezien die al in de chakraset zitten). Deze set is aangevuld met de Meester. Deze indeling is hetzelfde als de planetenset van de stemvorken.

Deze set bevat de volgende tonen:

Mars

Jupiter

Saturnus

Uranus

Neptunus

Pluto

Meester

!