Boek De Maangids

    Levertijd:1-3 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Maar liefst 350 pagina's met 144 karakter-beschrijvingen n.a.v. de Zon en de Maan in je horoscoop. Lees het nieuwe artikel met uitleg.

De Maangids

M.G.M. de Graaf| 2021

Geweldig boek over je karakter naar aanleiding van de Zon en Maan in je horoscoop. Niet specifiek over fonoforese, maar geeft inzichten die prachtig te combineren zijn met de stemvorken. Klik door voor langere beschrijving en opties.

350 pagina's

In bijzonder mooie uitgave


Dit prachtige, superdikke boek van 350 pagina's is geschreven door M.G.M. (Marguerite) de Graaf, astrologe én enthousiast Fonoforese-gebruikster. In eerste instantie bedoeld om inzicht te krijgen in je astrologische karakter, namelijk via de combinatie van je Zon en je Maan. Op zich al heel interessant, door de heldere, mooie en inspirerende teksten. Maar door het combineren van onze krachten (die van Marguerite en Ronne) is een uniek concept ontstaan. Daardoor kun je nu op een veel intensere manier gebruik maken van de heldere teksten in dit boek, in combinatie met de stemvorken. Zie de artikelen over 'jouw progressieve Zon' en 'Fonoforese en de Maangids', over de combinatie van het boek en jouw progressieve Zonnen en Manen en jouw persoonlijke stemvorken. Combineer mentale inzichten uit het boek met fysieke/emotionele/intuïtieve ervaringen met de stemvorken om via verschillende wegen dichter bij jezelf te komen. Niet alleen vanuit je basiskarakter, maar juist ook vanuit de ontwikkeling van je karakter door de jaren heen. Je kunt nu jouw unieke karakterverloop voor je hele leven (100 jaar) laten berekenen, waarbij steeds verwezen wordt naar specifieke duidingen in het boek, én waarbij je kunt lezen welke stemvorken in iedere levensfase voor jou belangrijk zijn en je kunnen ondersteunen en versterken. Er worden daarbij tien van de planetaire stemvorken gebruik: de Zon, de Maan, Mercurius, Venus, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus en Pluto. Speciaal voor deze gelegenheid verzameld in een nieuwe set: De Maangids set van 10 hemellichamen, verkrijgbaar in Light en Light+.

!